Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
logo
cenovnik solarnih panela
Podrška & Prodaja
tel: (+381 11) 316-95-99
Radno vreme
Pon-Pet 08:00-16:00

Telefon Inženjering

Lider u oblasti obnovljivih izvora energije
solarni paneli

O nama

solarni paneli

Misija i vizija

solarni paneli

Proizvodi

solarni paneli

Karijera

Razvoj sistema elektro punjenja


solarni paneli


Da li ste već kupili električno vozilo ili se još uvek spremate na taj korak? Pretražujete internet kako bi došli do svih potrebnih informacija kako da donesete odluku i šta Vam je sve potrebno za punjenje električnog vozila kod kuće? Mi Vam možemo pomoći u tome!solarni paneli
Solarni pokretni agregat
solarni paneli
Punjači elektro automobila
solarni paneli
Elektro punjači
Elektro punjenje kod kuće

Postoji dva osnovna tipa stanovanja – u kući ili stambenoj zgradi sa sopstvenim parkingom i u stambenoj zgradi sa deljenim parkingom. Tako postoji i dva rešenja za elektro punjenje Vaših vozila u zavisnosti od vrste parkinga.
solarni paneli

Elektro punjenje za firme

Svaka moderna i ekološki svesna kompanija trebala bi da razmišlja o ugradnji sistema za elektro punjenje električnih vozila. Čak i ako još uvek vaš vozni park niste zamenili ekološki prihvatljivim električnim vozilima, sigurni smo da ćete se u narednom periodu odlučiti za to. Ugradnjom punjača za električna vozila značajno podižete ugled kompanije, privlačite nove i svojim zaposlenima i klijentima pružate benefit.

Više informacija o elektro punjačima

možete pogledati na našem sajtu:

Elektro punjenje na javnim površinama

Električna mobilnost i pametni gradovi, uveliko su tema broj jedan kada je u pitanju razvoj infrastrukture. Stalni trend povećanja broja vozila na gradskim ulicama, ali i zagađenje vazduha, dovoljan su razlog da se sve više gradova prilagođava novim trendovima i radi na unapređenju zaštite životne sredine.
Smanjenje zagađenja, nivo buke i potrošnja fosilnih goriva, dovoljan su razlog da poput metropola koje su već na zelenoj listi i vaš grad preduzme korake ka razvoju infrastrukture potrebne za punjenje električnih vozila.Izdvajamo iz ponude elektro punjača:

solarni paneli
EV Charger
solarni paneli
Commander 2
solarni paneli
Eve Single Pro-line
solarni paneli

Prednosti električnih automobila

Prednosti električnog automobila nad klasičnim automobilom su kako tehničke, tako i ekonomske prirode.
Motor električnog automobila je jednostavniji, tiši i čistiji od klasičnih automobila sa motorom sa unutarnjim sagorevanjem. Koncept elektro motora je jednostavniji i jeftiniji za održavanje.

Telefon inženjering doo - najbolji odnos kvalitet - cena


Telefon inženjering sisteme čine kvalitetne komponente koje garantuju pouzdan rad dugi niz godina. Pri tome, naši sistemi predstavljaju najbolji odnos kvalitet - cena. Imaju čitav niz poboljšanih rešenja u odnosu na konkurenciju. Našim klijentima nudimo kompletnu tehničku podršku. Zastupamo poznate svetske kompanije u oblasti elektro punjača kao što su nemačka kompanija SMA, austrijsta kompanija Fronius, holandska kompanija Alfen, španska kompanija Wallbox

Kontakt informacije :

adresa: Ugrinovački put 22. deo br. 52 Zemun, Altina
Bosanska 16A, 22304 Novi Banovci
tel: (+381 11) 316-95-99
fax: ( +381 11) 316-95-39
E-mail: office@telefon-inzenjering.co.rs

Pratite nas :
Copyright © 2022 Telefon-inženjering sva prava zadržana . web dizajn by MD